Wednesday, 27 November 2013

Lumene Natural CodePääsin onnekkaana tyttönä mukana Indiedaysin ja Lumenen järjestämään Natural Code-kamppikseen! Natural Code on suunnitelty erityisesti nuorelle iholle, ja mallistosta löytyy aivan jokaisen tyyliin sopivat ja lookia täydentävät tuotteet.

Minusta erityisen kivaa on, että meikkisarjan sävyt sekoittuvat aivan mahtavasti keskenään. Kuten olette saattaneet huomata en oikein ole luomivärityttöjä, mutta nämä oli todella helpot häivyttää ja miksata yhteen! Halusin keskittyä omanlaiseen juttuun tässä postauksessa, eli day to day perusmeikkiin+huuliin.


Pienet kikat ovat kauneuden maailmassa aina sallittuja, joten päätin tätä postausta tehdessä käyttää yhtä tekniikkaa jota itse suosin; luomivärin eri käyttöjä poikkeuksellisilla tavoilla. Käytin Lumene Natural Code Trio-luomiväripaletin "Pretty" vaaleinta sävyä huulien rajaukseen. Rajauksen voi tehdä myös valkoisella/beigellä silmäkynällä tai perinteisemmin käytetyllä valokynällä. Sipaisin paletin kahta vaaleanpunaista sävyä myös poskiin antamaan hehkua!Huuliin laitoin Lumene Natural Code huulipunaa sävyä 3 Nude Beige, sekä piristykseksi aivan huulien keskelle taputtelin shokkipinkki sävyä 10 Juicy Plum. Luomiin käytin Trio paletin Chic kaikkia sävyjä, sekä superkätevää eyeliner kynää. Kulmissa Trio paletin Chic sekä Lumenen kulmakarvageeli. Kynsissä Natural Code lakka sävy Fairytale.

Lumenella on käynnissä myös meikkilook-kilpailu täällä, jossa voitte voittaa tuotepaketteja lisäämällä oman meikki- tai kauneuskuvanne heidän sivuille, tai myös pelkästään äänestämällä muiden kuvia! Kuvat voitte lisätä joko Facebookissa yllä olevassa linkissä sekä Instagramissa hastagilla #naturalcode2013. Rikkokaa rajoja, haastaakaa itseänne ja kokeilkaa mitä hulluimpia ideoita tulee mieleen!! ;) Kilpailu on käynnissä vielä 8.12 asti.

Ai niin, terkut taas lentokentältä! :D Stockholm calling ja kuvaukset Anton Östlundin kanssa woop woop!


No comments:

Post a Comment