Sunday, 10 March 2013

DIY Flower Beanie


Yet again, another super easy, fast and cheap DIY! I loved the veiled Jil Sander Beanie that has been DIYed a lot now, and I also wanted to make something fun with one of my plain black beanies.

I was lazy and bought a plastic rose, but it's really easy to make roses out of scratch from pieces of fabric aswell. If you wanna go bold, chose a big, red rose! Mine is more like a metal version, black on black on black! Sew the rose on or simply attach it with a safety pin, and voilá! Simple as that.

Nopea, helppo ja halpa DIY! Rakastin Jil Sanderin hunnullista pipoa, jota on nähty myös monessa DIY-blogissa, joten halusin keksiä itsekkin piristystä mustaan pipooni.

Olin laiska ja ostin muoviruusun valmiina, n.1€, mutta näitä on helppo askarrella vanhoista kankaanpaloistakin. Jos olet rohkea, valitset kirkkaanpunaisen tai vaikka keltaisen ruusun. Minun versio on vähän enemmän metal, black on black on black! Ompele ruusu kiinni pipoon tai kiinnitä se hakaneulalla, voilá!

Jil Sander Veiled Beanie.

4 comments:

 1. Vähänkö helppo idea. Hienoa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo mulla ei hirvein usein riitä kärsivällisyyttä pitkiin projekteihin :D

   Delete
 2. herranjestas, päädyin tähän postaukseen taas vahingossa uudestaan ja katsoin, että ainiin olenkin kommentoinut tätä!! :D Vaan piti myös sanoa, että ootta Heijastuspinnan kanssa ihan saman näköisiä tästä kulmasta!:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hahaaa :D ja hei, niinpä olenkin!! weird, oon kuullut lähiaikoina tosi monta doppelgangeriä...

   Delete