Friday, 28 March 2014

Throwback to April 2013
Some throwbacks of looks when I was living in Tokyo last year! One of the fun things about blogging is you get such a huuuuge archive of outfits, and you see how your personal style changes over the years. I feel inspired now over how I saw fashion in a different way living in Tokyo, how the weather and culture aspects move you in different directions in dressing. Oh how I miss Tokyo! Wanna go back now please! Got any personal favourite from these 9 looks? :)


Pieni throwback viime vuoden huhtikuuhun kun asuin Tokiossa! Yks bloggaamisen ihanimmista puolista on se, että koneelle ja kovalevylle on kertynyt satoja lookkeja vuosien varrelta, joita on niin hauska katsella jälkikäteen. Eri kulttuurit ja säät vaikuttavat paljon minun henkilökohtaiseen tyyliini, vaikka silti huomaan että tyylini ei ole muuttunut dramaattisesti viimeisen vuoden aikana. Kaipaan Tokioa niin paljon, haluan takaisin NYT! 
Onko teillä lemppareita näistä asuista? :)

5 comments:

 1. Tykkään melkein kaikista, mutta ehkä lempparit on tuo oranssi hame ja nuo hatulliset asut :)

  http://newlife-jnn.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 2. Lempparini on ehdottomasti tuo keskimmäiseltä riviltä keskimmäinen asu!!! Niin mun tyyliä, mistä nuo housut on? :) Ihana blogi sulla muuten, ihania nää kaikki asut täällä!! :) <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos ihana!! :) niin piristävä kommentti! Housut on Monkista, pari vuotta sitten ostetut. Ne kyllä tekee ihania printtejä koko ajan niin kannattaa kurkistaa niiden webshopista mitä löytyy :)

   Delete
 3. I really really like number 5&9! Where did u get those clothes from?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. The pants In nr.5 are From Monki, the shirt in nr9 is Zara, skirt Romwe :)

   Delete