Saturday, 4 April 2015

Easter Brunch and #Ootd                

                             
                                   


                                
Shirt/Minimum, Leather skirt/American Apparel, Ring/H&M

Had the most wonderful saturday morning with dear friends and waffles at brunch at Laura's place. She lives in a beeeeautiful 3-story wooden flat with her boyfriend and the house is amazingly decorated by Laura. Super inspiring!
It's always so easy and fun to snap outfit-pics with another fellow blogger and friend. I was feeling positive and cheerful so flower patterns and peach leather was the perfect combo-mood of the day!
P.S Flying to Rome bright and early tomorrow morning, can't wait!!! 

Tunnen oloni aina superonnekkaaksi kun saan aloittaa päivän hyvien ystävien ja brunssin merkeissä. Vietimme tämän pääsiäislauantain ihanan ystäväni Lauran luona Turussa, jossa hän asuu poikaystävänsä kanssa maailman kauniimmasta kolmikerroksisessa puutalossa (Joka on myös uskomattoman siististi sisustettu!!). Otimme samalla Lauran kanssa toisistamme päivän asukuvat, on aina niin helppoa ja hauskaa räpsiä kuvia toisen bloggaajan ja erityisesti hyvän ystävän kanssa. Minulla oli aamusta asti positiivinen ja pirteä olo, joten asuni koostui sielunpeilinä kukkakuviosta ja persikanvärisestä nahkahameesta!;)
P.S lähtö Roomaan aikaisin huomenna aamulla, en malta odottaa!!

6 comments:

 1. Awwwsss <3<3 Oli niin huippu päivä! Nähdään onneksi kohta taas *puss* <3

  ReplyDelete
 2. En tiedä tuliko mun kommentti?? Kirjotan varmuudeksi uudestaan, että huippua kun tulit! Puss puss <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hiiiii tuli mutta kiva kuulla vielä uudestaan xDD <3 puss!

   Delete
 3. Apua aivan ihana hame! Ja nimenomaan se, miten osaat sen yhdistää. Täältä löytyi uusi lukija, kiva saada uutta inspistä kenties omaankin vaatekaappiin. :)

  ReplyDelete