Monday, 22 April 2013

Olympus Street Style kilpailu, voita kamera!

Tänään olen pyörinyt kaupungilla etsimässä Indiedaysin ja Olympuksen katumuotikampanjaan muodikkaita Tokiolaisia!

 Kampanjaan liittyy kilpailu; suosikkikuvianne voitte äänestää tykkäämällä niistä ja näin voittaa uuden Olympus PEN Mini E-PM2 -kameran. Myös eniten finaalissa ääniä saaneen kuvan ottaja ja kuvassa poseerannut palkitaan samaisella kameralla. Kuvia tulee lisää joka maanantai viiden viikon ajan eri bloggaajilta, ja voitte äänestää suosikkejanne (eli näitä minun kuviani vai mitä)? ;D) täällä!


 Alla neljä kilpailukuvaani. Yritin etsiä Tokiosta muutakin kuin maailmalla nähtyjä hulluja Harajuku-tyttöjä, koska teatterimaiset asut eivät mielestäni näytä heidän aitoa tyylitajuaan.
        Yksinkertaisen omaperäisesti pukeutuvat Tokiolais-nuoret ovat paljon mielenkiintoisempia ja tyylikkäimpiä!

Näissä neljässä minua viehätti erityisesti heidän huomionsa yksityiskohtiin ja värien yhdistelemiseen. Halusin lisäksi yhden joka kategoriasta, alternative, preppy, minimalistic ja vielä yhden pojtsun mukaan joukkoon. :)

 

Käykää siis äänestämässä täällä! Muistakaa myös täyttää tietonne lomakkeeseen, muuten ette ole mukana arvonnassa. Jos haluatte tuplata mahdollisuutenne voittaa kameran voitte osallistua myös Olympuksen Facebook-kilpailuun täällä ;)

No comments:

Post a Comment